Vyhledávání


Kontakt

Project OFF Siberia


E-mail: off.siberia@googlemail.com

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu?

Den 10

08.07.2009 13:17

 

Počet ujetých Km: 300 do Moskvy 300 zpět

Přenocování: Jaroslavl

 

Tomáš vstává už v šest a z Jaroslavl vyjíždí v sedm. V Moskvě, na pobočce BMW má být 9:30. V daný čas se ovšem nachází těsně před Moskvou na dálničním obchvatu. Pobočka leží na „velkém okruhu“ 30 km anticlockwise. Ač je vybaven GPSkou v klidu si ti jede po směru. A že se jelo pěkně a rychle, ujel 15 km a pak se teprve otočil. Cesta k výchozímu bodu už byla o poznání delší, a to nejhorší teprve mělo přijít. Následujících 25km si to šinul průměrnou 20 km\h rychlostí. Naštěstí motorka je odstrojena od všech zavazadel a teď se sní výborně manipuluje, problém je že tady vůbec nejsou zvyklí na motorky. Každé auto si stojí jak chce a na to že by měli stát za sebou všichni zapomněli. Styl jízdy je hodně podobný Istanbulu, heslo zní kdo je na další červené první vyhrál, a kdo přijede jako druhý může si jako cenu útěchy zatroubit. Zbývajících 10 km už to zase jede. A umím si živě představit jakou měl Tomáš radost že může protočit plyn. A co se nestalo, přejel odbočku k servisu. Musel by jet dalších 10 km, pak přejet do protisměru a znova tou zácpou. Volí zábavnější variantu. Následující odbočka je k menšímu jezírku s hrází. Přejíždí po břehu, potom na hrázku a na druhou stranu, a šup je v areálu servisu. Příjezd Ve 12:00

Až do 19:00 se opravovala spojka, Tomáš chtěl být u operace svého miláčka a přiučit se něco z té čisté práce. Výměna vnitřností, a opraváři se přišli pochlubit, přinesli to jak novorozeně v papírových utěrkách, to aby se Tom nezašpinil. Dvě spálené lamely. Dostane je na i z těmi neporušenými na památku a také pro případ že by se mu je ještě někde povedlo spálit.

Na zpáteční cestu si zvolil průjezd centrem, protože se cítil povinován navštívit toliko známé Rudé náměstí, Kreml, chrám Vasila Blaženého, a jiné turistické atrakce.

Průjezd Nikitinským Bulvárem na červenou a ádie Pajechali (jede) do na zpět do Jaroslavli.