Vyhledávání


Kontakt

Project OFF Siberia


E-mail: off.siberia@googlemail.com

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu?

Den 3

01.07.2010 14:57

 

Počet ujetých Km: 618

Přenocování: Daugaudies

V noci byla pořádná bouřka, dokonce při večeři uhodil blesk do nedalekého lesa až se všichni hosté lekli a několika jim upadl i příbor.

Do nového dne už vstáváme za slunečního záření. Nebude pršet? Tak honem na snídat zabalit a jedem.

No jo, řekne se zabalit. Zní to krátce ale narovnání všech věcí, které jsme si ze strachu před krádeží nanosili do pokoje, zabírá skoro hodinu. A když se potom zjistí že se spolujezdec nevejde, začne se znovu.

Lotyšsko jsme přeji ani sem nemrkla. Sotva jsme přejeli hranice Litvy, štěstí, které nad námi drželo ohranou ruku, zmizelo a  zase začalo pršet, sice jen chvilku, ale i tak se jelo blbě. Nocovali jsme za malým městem u lesa, což byla druhá chyba dne. Ta první byla že jsem si pod kalhoty nevzala goratexovou vložku a celou dobu od toho slavného deštíku jsem seděla na mokrým, prostě !chyba!. Sotva jsme zastavily, a chtěli si uvařit, sesypali se na nás komáři. Ne desítky, ale stovky. Sneslo se černý hejno krvežíznivých tyranů a štípaly i přes silné motorkářské oblečení. Další důvod proč na sobě mít o goratexovou vrstvu navíc. Takhle rychle postavený stan už sem dlouho neměla. Úprk do útrob našeho zeleného příbytku byl nevyhnutelný, takže se šlo spát a navíc bez večeře.